Vorderingen

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sinds afgelopen zaterdag is de domeinnaam www.imperfectief.nl actief en wat is het heerlijk om lekker aan deze website te sleutelen! Ik zie dat Google de pagina al heeft opgepikt, maar deze staat natuurlijk nog lang niet bovenaan de zoekresultaten als je ‘perfectionisme’ googelt.  Gelukkig maar, want op dit moment is nog lang niet alle informatie op de site aangevuld en is ‘ie nog lang niet perfect (haha)!

Wat deze website mijns inziens uniek maakt, is enerzijds dat het specifiek gericht is op perfectionisme (en dus niet als onderdeel van iets anders) en anderzijds dat er geen betaalde onderdelen zijn op dit online platform. Ik kijk uit naar het moment waarop de website echt onder de aandacht komt van het grotere publiek en mensen met regelmaat mijn blogs zullen lezen en hopelijk ook vooral actief deel gaan nemen aan het forum.

Als je ideeën hebt om deze website nog interessanter en/of leuker te maken, laat me dit dan gerust weten! Ik sta overal voor open. In de tussentijd laat ik mijn eigen creativiteit ook de vrije loop en kun je dus nog een hoop toevoegingen en aanpassingen verwachten de komende tijd.

Leuk dat je meeleest!

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *