Eindelijk de juiste look!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voor deze website maak ik dankbaar gebruik van de vele WordPress toepassingen die over het algemeen vrij gemakkelijk te begrijpen zijn. Soms is ’t even zoeken, maar dan heb je ook wat! Wel kwam ik erachter dat er ontzettend veel verschillende lay-outs mogelijk zijn, en dat ze niet allemaal dezelfde functionaliteiten hebben. Inmiddels ben ik uitgekomen bij deze look, en hij bevalt me erg goed! Ook heb ik wat foto’s toegevoegd; rechtenvrije images van internet. Binnenkort ga ik echter zelf met fotografie aan de slag en is ’t de bedoeling dat mijn blogs zoveel mogelijk worden voorzien van zelfgemaakte foto’s.

Ik kan niet wachten tot alle pagina’s gevuld zijn met zorgvuldig geformuleerde en op juistheid gecontroleerde informatie, voor iedereen toegankelijk. Mijn perfectionisme zit me hier wel soms een beetje in de weg, maar over het algemeen gaat ’t best goed, haha!

Heb jij als gewaardeerde lezer nog opbouwende kritiek, opmerkingen, vragen? Fire away zou ik zeggen! 😉

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *