Broekendag s. Oliver 17-09-2017 – terugblik van een dankbare winnares!

 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  20
  Gedeeld

 

Een tijdje geleden heb ik meegedaan aan een campagne van s. Oliver, door een omschrijving van mijn ideale broek te plaatsen op de campagnepagina. Na afloop van de campagne zijn 50 gelukkige winnaressen uitgenodigd om samen met een vriendin (of moeder of zus) naar de Broekendag te komen op zondag 17 september in Maastricht, waar allerlei traktaties stonden te wachten. Ik was één van de winnaressen van deze actie en ben die zondag dan ook zonder aarzelen samen met een vriendin in de auto gestapt om me naar s. Oliver te begeven! En wat bleek? Het was tot in de puntjes verzorgd!! (Zelfs aan het parkeren was gedacht; iedere winnares kreeg een gratis uitrijkaartje voor parkeergarage Mosae Forum.)

 

De aanloop

Op 6 september kreeg ik een e-mail van het marketingteam van s. Oliver, om me te informeren dat mijn inzending er samen met 49 andere inzendingen uit was gepikt en dat ik van harte uitgenodigd was op dit gezellige evenement. Ze hadden alleen nog een definitieve aanmelding van me nodig en een aantal gegevens van mijn introducé en mijzelf. Mijn vriendin zag het net zo zitten als ik en we gaven beiden vliegensvlug de gevraagde informatie door.

 

Oeps…

Zo werd o.a. gevraagd om een indicatie van onze broekmaat en onze shirtmaat. Helemaal in de veronderstelling dat de grootste maat van s. Oliver kledingmaat 46 is, gaf ik een beetje beschaamd aan ze door in de e-mail dat mijn maat broekmaat helaas buiten hun standaard assortiment viel. Mijn shirtmaat gaf ik wel door en enkele dagen later viel bij mijn vriendin alsook bij mezelf een doosje op de deurmat met daarin een s. Oliver t-shirt.

 

s.Oliver broekendag

 

Afspraak voor stylingadvies

Snel trok ik het t-shirt aan en gelukkig paste het precies; op de uitnodiging stond immers dat de dresscode voor die middag dát t-shirt zou zijn. Verder stond op de uitnodiging vermeld dat mijn vriendin en ik om 13:50u. werden verwacht in de winkel voor ons persoonlijk stylingadvies van 30 minuten. Spannend!

 

Het is zover! Broekendag, zondag 17 september 2017

Niet lang nadat alles in gang werd gezet was de dag al aangebroken. Om 11 uur vertrokken mijn vriendin en ik samen richting Maastricht en (na ons een paar keer verreden te hebben i.v.m. de chaotische wegwerkzaamheden richting ’t centrum) arriveerden rond 11:30u. in de parkeergarage van het Mosae Forum, waar de s. Oliver winkel zich bevindt.

 

Eerst lunchen!

Bij Grand Café D’n Ingel op het welbekende Vrijthof nuttigden we een heerlijke lunch met een lekker warm drankje. We hadden beiden veel zin in het uitzoeken van een nieuwe broek, in elk geval voor mijn vriendin die wel gewoon gemakkelijk in de broeken van s. Oliver past, hahaha. Wel waren we nieuwsgierig of er voor mij iets geregeld zou zijn, eventueel in plaats van een broek (ook al was het natuurlijk officieel BROEKENdag…). Maar hoe dan ook zou het goed komen.

 

Nog effe shoppen…

Als je dan toch in Maastricht bent, kun je niet anders dan nog even wat andere winkeltjes binnenwippen. We kochten beiden nog wat outfits, gewoon omdat ’t kon, en begaven ons daarna een tikkeltje te laat richting de s. Oliver winkel, waar we enthousiast werden begroet!

 

De ontvangst

Bij de ingang stonden twee medewerksters aan een statafel, waar we welkom werden geheten en onze aankomst geregistreerd werd. Ook kregen we beiden een VIP bandje om, zodat we in de winkel konden laten zien dat we bij de winnaressen hoorden. Tamara, de styliste die ons zou begeleiden, was er al direct en zij wees ons eerst de weg naar een cocktailstand, waar we konden kiezen uit verschillende drankjes. Mijn vriendin ging voor een smoothie en ik voor een Balon 43 (toevallig één van mijn favoriete drankjes haha). Vervolgens kwam Tamara weer naar ons toe met een kleine tablet in de hand.

 

Nu ook “real sizes” bij s. Oliver!

Dat was voor mij nog wel de allergrootste verrassing van die dag: s. Oliver blijkt wel degelijk een collectie voor de wat grotere maten te hebben!! Deze collectie heet Triangle en is niet in alle fysieke winkels verkrijgbaar, maar wel in de webshop. Yes!! Ze hadden geregeld dat ik via die webshop ook een broek mocht uitzoeken en dat deze dan naar mij zou worden opgestuurd. Ik mocht zelfs meerdere maten bestellen, omdat ik natuurlijk het gemak miste van het ter plekke passen. Dat is nog eens service, zeg!!

 

Het stylingadvies

Mijn vriendin paste vervolgens zo ongeveer alle broeken die er in de winkel te vinden waren, want ze kon niet kiezen, hahaha. Styliste Tamara ging above and beyond en racete door de hele winkel om alle mogelijke kleuren, modellen en maten tevoorschijn te toveren. Ze was erg vriendelijk en enthousiast! Uiteindelijk koos mijn vriendin voor een donkere Catie jeans die haar supergoed staat!!! Ze is er dan ook heel erg blij mee.

 

Overige verrassingen

Naast het heuglijke feit dat we beiden gewoon een GRATIS broek mochten ontvangen, was er nog veel meer geregeld om het iedereen naar de zin te maken.

 • Je kon je professioneel laten opmaken
 • Er was een tafel waar je samen met andere creatieve dames een customizing workshop kon volgen
 • Bij de cocktailstand kon je drankjes laten mixen door de vriendelijke bartenders en er waren brownies en andere lekkernijen
 • Vanaf 16:00u. was er live muziek van Brenda Bee
 • Bij de photowall kon je je laten fotograferen door een professionele fotografe (die ook niet moeilijk deed over het maken van een foto met onze eigen smartphone, zie hieronder het resultaat!)

 

 

De goodie bag

We wisten ook al dat we een goodie bag zouden krijgen bij vertrek, en die was zoals beloofd rijkelijk gevuld met allerlei leuke items:

 • een blikje (pro?)secco
 • een douchecrème van s. Oliver
 • een parfumsample van s. Oliver For Her
 • een extra dikke editie van Margriet
 • een s. Oliver paraplu
 • een s. Oliver horloge
 • een paar roze sokjes
 • een notitieboekje
 • een bon voor korting op stylingadvies van het team van stylist en make-up artist Palmira Proietti.

De tas zelf mag er trouwens ook zijn; superhandig en van hoogwaardige kwaliteit. Ga ‘m zeker vaker gebruiken!

 

Broekendag

 

De levering van mijn broek

Toen ik de broek van mijn keuze bestelde bij de dame in kwestie, gaf zij aan dat de levering van de broek in de daarop volgende week zou geschieden. Normaal gesproken duurt het 3 tot 5 werkdagen vanaf het bestelmoment tot aan de daadwerkelijke bezorging. Ik was dan ook erg benieuwd wanneer ik de broek in ontvangst zou mogen nemen (en heb daarop ook gewacht alvorens deze review te publiceren).

Uiteindelijk mocht ik afgelopen dinsdag 26 september mijn broek in ontvangst nemen. Jammer dat het ietsje langer heeft geduurd, maar hee; voor een gratis broek die ook nog eens zo superfijn en mooi zit heb ik het wachten graag over!

Hieronder enkele foto’s van mij in mijn nieuwe flared jeans! (Het prijskaartje is er inmiddels natuurlijk af, haha.)

(De prachtige, fijn zittende top is overigens van Paprika, die verdienen ook een compliment want ook zij hebben prachtige kleding!)

 

s. Oliver, hartstikke bedankt!!!

Ik krijg niets extra’s voor het schrijven van deze review (behalve alles wat ik natuurlijk allang heb mogen ontvangen als gevolg van mijn deelname aan de prijsvraag) en het is mijn eigen initiatief om s. Oliver even in het zonnetje te zetten. Ze hebben mijn vriendin en mij (én 98 andere dames) ten slotte ook een te gekke dag bezorgd!

Bij deze wil ik dan ook s. Oliver bedanken voor hun super initiatief en in ’t bijzonder natuurlijk ook de medewerksters, stylistes en iedereen die gedurende deze dag zijn of haar steentje heeft bijgedragen om er zo’n memorabele dag van te maken.

Ikzelf ga binnenkort eens even verder browsen in de webshop van s. Oliver en Triangle in het bijzonder.

 

— Heb jij een wat grotere maat en wist je net als ik ook nog niet van het bestaan van de Triangle collectie? Spread the word, zou ik zeggen! Het is vaak al moeilijk genoeg om leuke kleding te vinden in een maat die niet binnen de standaard range valt, dus we kunnen allemaal wel wat tips gebruiken! Weet je nog een andere (web)winkel waar je goed kunt shoppen met een maatje meer? Laat het weten in de reacties! —

No votes yet.
Please wait...
4 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Hey
  Ik en mijn vriendin waren er ook bij, het was super en wij hebben genoten

  No votes yet.
  Please wait...
  1. Wat leuk Magda en Nadia! Was echt top geregeld he 🙂 🙂 🙂

   No votes yet.
   Please wait...
 2. Wat een super leuk blog over de Broekendag! Dankjewel! ? Wij hebben ook ontzettend genoten en het doet ons goed om zoveel vrouwen zo blij te kunnen maken! ?
  Veel groetjes,
  Nieltje
  (medewerker s.Oliver)

  No votes yet.
  Please wait...
  1. Beste Nieltje,

   Dankjewel voor je leuke reactie! Jullie waren allemaal zo enthousiast die dag, toppers!

   Groetjes,
   Linda

   No votes yet.
   Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *