Oproepje aan vrienden van imperfectief.nl

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Exact 4 maanden geleden, op 24 juni 2017, ging imperfectief.nl live. Ik vond ’t erg spannend, want stel je voor: ineens staan de door jou geschreven woorden online en kan iedereen zien wat je hebt gemaakt.

In werkelijkheid ziet natuurlijk nog niemand iets; ze weten immers nog niet waar ze je kunnen vinden.

 

Vrienden van imperfectief

Inmiddels heeft de Facebookpagina van imperfectief ruim 200 vrienden en daar ben ik erg blij mee! Ook in de bezoekersaantallen zit een stijgende lijn en dat is leuk om te zien. Als perfectionist steek ik erg veel tijd in mijn blogs en ben ik erg zorgvuldig voor wat betreft de juistheid van feiten die soms in mijn blog naar voren komen. Daar gaat aardig wat research in zitten en als ik iets niet zeker weet, schrijf ik ’t niet. Dus het is leuk om te zien dat de moeite die ik doe (afgezien van het feit dat ik het zelf uiteraard leuk vind om te doen) niet voor niets is.

De laatste twee weken heb ik iets minder frequent een blog geplaatst. Ik ben extreem moe en neem zelfs vrije dagen op omdat ik ’t anders niet trek.. (Hopelijk slaan de B12 tabletten snel aan!)

Ik heb wel een aantal concepten klaar staan, maar die zijn nog niet helemaal af. Er komt dus zeker weer wat aan, maar het lukt me nu heel even niet om iets af te ronden. Dat is vast op een of ander gebied herkenbaar voor velen van jullie.

 

Een oproepje

In de tussentijd wil ik dan ook graag een oproepje doen aan jullie. In de vorm van onderstaande poll om het gemakkelijk te maken en te zorgen dat het jullie niet te veel tijd kost.

Willen jullie mij laten weten wat jullie graag in de toekomst willen lezen op deze blog? Je kunt maximaal 5 antwoorden kiezen.

 

Wat zie je graag in de toekomst op imperfectief.nl?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Alvast bedankt voor je medewerking!

 

— Als je wat meer tijd (en zin) hebt, lees ik graag in de comments je toelichting of eventueel andere ideeën die je nog hebt voor mijn blog! —

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *