Gastblog voor Wondervol

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Vandaag is mijn tweede gastblog verschenen! Ditmaal op wondervol.nl, het grootste platform voor de wondervolle vrouw, blog van Hermina de Vries.

 

Preview…

“Het is 2 maart 2014. Ik zit op de bank in mijn kleine appartementje. De scheiding is bijna rond en ik heb intussen een nieuwe lover. Maar ik voel me onzeker. Niet door hem, maar door mezelf. Een stem in mijn hoofd spreekt me streng en keihard toe en zegt: ‘Als je nu niets doet, raak je hem kwijt.’

Die stem was er al weken, maar nog nooit zo sterk als vandaag. Dus neem ik een radicaal besluit. Ik spring op van de bank – zo goed en zo kwaad als springen gaat met mijn gewicht – en ga op zoek naar een vuilniszak. Met deze zak loop ik naar de keuken en gooi ik al het ‘slechte eten’ weg.

Het gaat beginnen.”

Lees verder op Wondervol.nl!

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *