TED Talk Tuesday #2: Laat een mooie Valentijnsboodschap voor iemand achter

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Delen

 

Speciaal voor Valentijnsdag staat deze TED Talk in het teken van liefdevolle gebaren – in de vorm van geschreven woorden. Hieronder kun je de TED Talk Love letters to strangers van Hannah Brencher bekijken en beluisteren:

Je moet even wennen aan haar stem – ik heb het idee dat ze nerveus of geëmotioneerd is, of wellicht beide – maar de boodschap die ze overbrengt vind ik zelf een hele mooie.

Het lijkt een beetje op de blog die ik een tijd geleden schreef over het kindness rocks project. In beide gevallen laat je een mooie boodschap achter voor een vreemde, die het misschien net op dat moment heel goed kan gebruiken.

 

Valentijnsdag

Veel mensen zullen zeggen dat ze Valentijnsdag maar commerciële onzin vinden en een groot deel daarvan zal dat ook daadwerkelijk vinden. Maar er zijn ook mensen die stiekem toch hopen op een mooi gebaar op deze dag.

Stuur jij dit jaar geen Valentijnskaart naar je lover – omdat je er geen hebt, bijvoorbeeld? Denk er dan eens over na om er misschien random een paar achter te laten voor een ander, die misschien jaar na jaar teleurgesteld is geweest omdat ‘ie niets heeft ontvangen op Valentijnsdag. Schrijf een mooie boodschap op een kaart en leg ‘m op de stoel van die single collega die op deze dag wel wat ondersteuning kan gebruiken. Bijvoorbeeld.

De mogelijkheden zijn eindeloos, wees creatief! Doe je het anoniem? Blijf dan wel bij de waarheid, we willen niemand valse hoop geven, dat is niet de bedoeling.

 

— Heb jij een (anonieme) Valentijnsboodschap voor iemand achtergelaten? Hoe was dat? —

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *