TED Talk Tuesday #6: hoe de dood het leven waardevol maakt

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Gedeeld

 

Het is niet dat ik geen zin heb om te schrijven, integendeel. Deze video spreekt echter voor zich en ik wil ‘m met jullie allemaal delen, want het is een ontroerend verhaal.

Als mijn geest soms onwillekeurig afdwaalt naar een doemscenario waarin ik of mijn partner ongeneeslijk ziek wordt, zou ik willen dat het zo gaat. Dat we elkaar vertellen wat we voor elkaar willen, dat we nog steeds een keuze hebben, én dat we het beste eruit halen wat er nog te halen valt.

 

 

Praat jij wel eens met je partner over de dood? Het kan veel vroeger komen dan je wil en erg plotseling ook. Wat zou je gezegd willen hebben, als je straks de kans niet meer had?

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *