Stilte voor de storm?

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Gedeeld

 

Het is even wat stil op imperfectief.nl. Misschien heb je het gemerkt, misschien niet. Ik zie dat er in elk geval nog steeds bezoekers naar mijn blog komen en dat doet goed. Toch ben ik op dit moment even wat te druk met andere dingen om regelmatig te kunnen bloggen.

Zo ben ik onder andere kort geleden gestart met een cursus tekenen en schilderen, dus daar steek ik veel tijd in. Ik werk ook wat langere dagen om afwezigheid van een collega op te vangen. En zo zijn er nog een aantal dingen die mij afgeleid houden van het bloggen.

Maar afgeleid of niet, het blijft in mijn hoofd zitten en de wil om te schrijven is er zeker, alleen de inspiratie en de tijd is er even niet. Is er iets waar je graag over wil lezen? Laat het gerust weten! Misschien helpt mij dat weer een beetje op weg.

Hoe dan ook, ik kom terug! Hopelijk zit mijn hoofd binnenkort vol met inspiratie en overlaad ik jullie weer met een stortvloed aan artikelen.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *