Persoonlijk

Hallo! Bedankt voor je bezoek. Leuk dat je wat meer wilt weten over het gezicht achter imperfectief.nl.

Mijn naam is Linda Engelen, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn man en onze twee poezen in het uiterste zuiden van het land. Ik heb een fijne baan en daarnaast hou ik me in mijn vrije tijd bezig met allerlei creatieve dingen zoals schrijven, fotografie en muziek. Ik heb al regelmatig een bescheiden, al dan niet anonieme blog gehad, omdat ik het ontzettend leuk vind om met websites e.d. bezig te zijn en van alles te delen met anderen. Het anonieme stukje komt vooral voort uit mijn eigen perfectionisme; de online wereld is zo toegankelijk voor iedereen, dat het lastig kan zijn om jezelf op zo’n manier in de spotlight te plaatsen.

Nu is dat moment tóch aangebroken. Na jarenlang vallen en opstaan als gevolg van een innerlijke worsteling die zich langzaam begint te ontvouwen tot durven zijn wie ik ben – out in the open, for everyone to see. Want als ik moet wachten tot ik perfect ben, zal mijn droom nooit uitkomen.

Deze website is het resultaat van mijn levenslange interesse in psychologie. Die interesse uitte zich onder andere in 2 jaar studie op universitair niveau, toen ik nog net van de middelbare school kwam. Deze studie heb ik vanwege mijn perfectionisme tot mijn grote spijt niet kunnen afmaken. Daarnaast heb ik zelf uitgebreide ervaring op dit gebied, omdat ik helaas niet altijd even vrolijk dansend door ’t leven ga. Verschillende professionals hebben mij in mijn leven al bijgestaan, maar nog nooit zo gericht als nu. Ik ben de professionals bij Apanta GGZ in Veldhoven dan ook zeer dankbaar voor hun hulp! Ik heb weer stappen gemaakt die me een fijnere toekomst kunnen bezorgen.

Mijn blog op deze website zal gevarieerde onderwerpen bevatten, zoals je ook al kon lezen op de welkomstpagina. Sommige blogs zullen persoonlijk zijn, andere blogs gaan over de voor iedereen herkenbare lusten én lasten des levens. Het lijkt me ook ontzettend leuk om de maatschappij in te gaan, op zoek naar mensen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben en hen daarin bij te staan door hen een platform op deze blog te bieden en samen hun verhaal zwart op wit te zetten.

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon iets kwijt, aarzel niet om contact met mij op te nemen via info@imperfectief.nl.

Groet,

Linda Engelen

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *